2017. január 25., szerda

Hosszú a boldogsághoz vezető út || Ziam || mpreg || szerepjáték || 7. rész


L.
Megsimogattam férfiasságomat. -Csak képzeld el ahogy keményen leszoplak.

Z.
Becsuktam a szemem és szinte abban a pillanatban beugrottak a képsorok... Imádom a fantáziámat! Kezdett is szorítani a nadrág pár másodperc múlva. – Dr. Payne... Ez ravasz húzás, ugye tudja? – kérdeztem, mikor rájöttem, hogy meg van kötve a kezem.

L.
-Dehogyis Uram!~leheltem ,,V" vonalára amit fogaim közé csíptem. De farkát nem érintettem meg. Vissza fel álltam és lustán simogattam meztelen mellkasom. -Szeretem az ízed olyan finom.~nyeltem nagyot ezzel is ingerelve.

Z.
Felsóhajtottam. Ezt még visszakapod Payne... De vissza ám. – Én meg a művészi kezeidet és a kecses nyelvedet szeretem. De nagyoooon! – nyújtottam el mert már igazán vágytam valami kis akcióra, nehogy idő előtt felrobbanjak már csak a látványától is.

L.
-Tudom. De ezt szereted a legjobban.~fordultam meg és pucsitva rá csaptam fenekemre. Nyöszörögtem is hozzá és előtte dugtam fel ujjamat. 

Z.
A farkam már rángatózott, pedig hozzá sem ért egyikünk sem. Azok a feszes fenekek... Az a hosszú ujj... – Baszd meg magad Liam! Miért kínzol?!

L.
-Mert miért ne?~nyögtem kéjesen ahogy a második ujjamat nyomtam magamba. -Ez...a popsi csa...k rád vár.~pucsitottam jobban. Imádom ha káromkodik, és amikor morgolodik.

Z.
Óhogyazabü... Ezaz édes! Ez a látvány fe...lemelő! – nyögtem, s közben a kezemet rángatva próbáltam kiszabadulni. – Liiiii

L.
Szélesen vigyorogtam. Ezaz!! -Zaynieee...hiányzik a farkad! Nem az ujjaim.~mondtam kéjesen és ki húztam az ujjaimat. Szembe fordulva vele kezdtem el kényeztetni farkamat. -Kicsi Li már vár rád.

Z.
Ne tudd meg, hogy a seggem mennyire várja. Vagy akár a nyelvem. Amit csak akarsz... – nyögtem fel a látványtól. Én ezt már nem bírom sokáig. – Kefééélj meg édeeees!

L.
-Aaa...ma nem szabad. Jawi.~mondtam ártatlanul pislogva és megnyaltam a makkja hegyét, de el is húzódtam. Érje be most ennyivel.

Z.
Élesen beszívtam a levegőt. – Jawi alszik. És ha nem sietsz, akkor már nem sokáig van lehetőséget elnyerni a legszebb nyögéseimet. – mosolyodtam el. – Minden csak rajtad múlik...

L.
Puffogtam. -Aa. Majd ha el élveztél , mindent megkapsz! Gyerünk!! Ne puhanykodj. ~ültem csípőjére de farkat kikerültem es nem nyúltam hozza.

Z. 
Ugráltam és vergődtem össze-vissza. – Fáj. A. Farkam. – nyögtem szakadozottan. – Ez is miattad van! Csak érj hozzá! Azonnal elmegyek. Már így... Így sem kell soohhoook...

L.
-Nah lasd milyen cuki vagyok.~pimaszul vigyorogva hozzá dörgöltem farkamat övéhez.

Z.
Ez pont elég volt ahhoz, hogy a szemeimet összeszorítva egy hatalmas nyögéssel együt elélvezzek. – Aztafaszom

L.
-Hmmm...ügyi vagy.~nyaltam le kezemről nedvét.

Z.
Most már kiszabadítasz? – kérdeztem reménykedve. – Hozzád akarok bújni... És csókolgatni... Meg cirógatni... Amíg nem kel fel Jawi

L.
-Persze. Csak ne nézz így~lehajolva megcsókoltam és kioldoztam kezét

Z.
Elernyedt karjaimmal próbáltam átölelni, s hagytam, hogy rám feküdjön. Ragacsosak voltunk, de nem érdekel. Ez mindig olyan meghitt számomra. Főleg mostanában, mert kezdünk visszatérni a szexhez is. Csak ezzel még többet vártunk, mint a többi dologgal. De persze okkal, mert meg szerettem volna várni, amíg Li teljesen felépül. Most már talán eljött az idő. De átengedem neki az irányítást. Most már ő a domináns és azt tesz, amit akar. – Ugye tudod, hogy nagyon-nagyon szeretlek?! – kérdeztem, az arcát puszilgatva. – Tudom, néha kicsit idegesítő vagyok, de megőrjítesz... Minden egyes nappal egyre jobban vágyom rád.

L.
Sóhajtottam egyet puszijaitól és a szavaitól. -Én is nagyon szeretlek Téged. Te is engem! De nagyon. Főleg mikor meztelen showt tartasz. ~mondtam pimaszul. És puszit hintettem orrára. -Van bennem egy kis félelem. Jó érzés lenne kitölteni, de Félek is.~arcomat nyakába túrtam, hogy ne lássa piros arcomat. -Biztos nagyon szűk lehetsz...~motyogtam. 

Z.
Bármit megtehetsz kicsim. Csak a tiéd vagyok. Mindenem a tiéd. A testem és a lelkem is. Soha többé nem foglak bántani sem szavakkal, sem tettekkel. Ezt már megfogadtam. – simogattam a hátát. – Bármikor letesztelhetsz. Csak szólnod kell és már állok is a rendelkezésedre. – utaltam a hátsó felemre, s nyomtam egy puszit a nyakába. – Olyan gyönyörű vagy ilyenkor. Ne takargasd az arcod. 

L.
-Tudom. Nem is...~mondtam zavartan és fejemet vissza tettem nyakába. -És akkor azt sem bánod ha lassan csinálom?~adtam puszikat nyakára és oldalát simogattam. Már bízom benne, csak magamba nem.

Z.
Bárhogy jó lesz. Te döntöd el, hogy mit csinálsz. – suttogtam a fülébe. – Csak azt akarom, hogy boldog legyél és magabiztos

L.
Jaj...istenem, lehetséges az hogy még jobban szerelmes lettem? -Azt hiszem felfallak mert annyira szeretlek. Köszönöm.~mondtam elérzékenyülve. És megtámaszkodtam a mellkasán és lehajolva egy csókot nyomtam ajkaira. 

Z.
Igen, mert én is ezt érzem... Minden nap egyre erősebben. – leheltem az ajkaira, s megcsókoltam. – Én köszönök mindent Életem!

L.
-Mindig zavarba hozol és elpirulok. Jahh..és nem tudom mit mondjak.~kuncogva simogattam végig tetkóit. Áhh olyan sexy. Isten nagyon megáldotta. Főleg hogy nem kis ,,bottal " jár.

Z.
Még mindig imádom a bókjaidat! – mosolyodtam el. – Pihenjünk kicsit

L.
Aprót bólintottam, majd egy zsepivel letöröltem a nedvét. Mellé bújtam. -Mi lenne ha pár napra át hoznánk Jawit? Így tudunk rá figyelni.

Z.
De akkor nem tudunk hancúrozni. Bár én is jobban örülnék, ha a közelünkben lenne. – takartam be magunkat.

L.
Kuncogtam egyet.-Megoldjuk. Csak úgy nyugodtabban aludnék ha Ő is itt lenne. ~jobb kezemmel át karoltam a mellkasát.

Z.
Igazad van. Akkor ha felkel, majd áthozzuk. – cirógattam mosolyogva.

L.
Rendben ~sóhajtottam fel érintése alatt. Imádom. -Boldog vagy??

Z.
Igen. De csak akkor, ha te is. Csak úgy igazságos. – nyomtam egy apró puszit az ajkaira.

L.
-Igen az vagyok. Sosem éreztem magam még ilyen boldognak. ~hunytam be szemeimet.

Z.
Akkor minden rendben... – suttogtam. – De azt hiszem, vége a lustinak, mert nyöszörgést hallok Jawi szobájából...

L.
Úgy pattantunk ki az ágyból, mintha ágyúból lőttek volna ki minket. Remélem nincs nagy baj...

Z.
Gyorsan menj, nézd meg, addig felveszek egy alsót. – ugrottam fel az ágyból. Liam átrohant Jawi-hoz én pedig felvettem az alsómat.

L.
-Shhh...na miért sírsz picur?~kérdeztem óvatosan fel véve. -Ohhh.. Pelus csere...~dúdolgatva letettem a kis ágyra hogy kicseréljem a pelusát.

Z.
Mi történt Édeseim? – léptem be én is a szobába, és megnyugodva tapasztaltam, hogy valószínűleg nincs nagy baj. – Első itthoni Kaki?

L.
-Igen.~húztam fel orromat, majd neki dobtam a kakis pelust. -Apa majd ki dodja.~nevettem fel. Majd bekentem hintő porral Jawi popiját. S be pelenkáztam.

Z.
Nevetve fogtam meg a pelenkát, majd kidobtam. Li kihozta Jawi-t, s letette a szőnyegre terített pokrócra.

L.
-Kis édes. Hozok neki enni, addig rád bízom.~mosolyogva nyomtam mindkettejük arcára puszit.

Z.
Okés. – ültem le mellé, majd nyomtam egy puszit a kezecskéjére. – Na mit csináljunk Jawi?

L.
Leszaladtam a lépcsőn és akkor jutott eszembe, hogy nincs rajtam alsó. Oops. Sebaj. Megmelegítettem a tejcit, majd felvittem Jawi-hoz. Olyan édes. Imádom.

Z.
Most Liam vette fel és én etettem meg. Csak a felét ette meg, de nem baj. Utána büfiztetett, aztán játszottunk egy kicsit.

L.
-Nem...Jawi azt nem szabad a szádba venni.~vettem el tőle a csörgőt, majd egy puha plüss macit adtam neki. Ha Zaynek is van akkor neki is kell egy.

Z.
Szerintem meg sem tudja fogni... – mosolyodtam el. – Olyan édes. Csak olvadozok...

L.
-Detto. De neki is kell egy plüss maci. Mert neked is van.~pusziltam meg orrát.

Z.
Mindenkinek kell egy plüssmaci, mert az jó.– játszottam a barna kis macikával, mire Jawi édesen gügyörészett

L.
Kuncogtam. -Igen kicsim..~bohóckodtam.

Z.
Jawi baba... – csikiztem meg a pociját.– Pici poci... Szeretsz itthon lenni?

L.
Mosolyogva figyeltem őket. Jawi édesen kacagott. Fogtam és levideóztam. Emlék.

Z.
Nagy szemeivel folyamatosan követte a macit, ahogy húzogattam felette. Néha a kezecskéivel is felé nyúlt. Li videózott minket, ezért mosolyogva integettem a kezeinkkel. Szereti, ha a pocakját csikizzük.

L.
-Hogy lehet egy baba ilyen édes?~gügyögtem Jawinak. És orr piszéztem vele.

Z.
Háty nyem tyugyom apuszi... Cak eccejűen cuki vadok. – viccelődtem elvékonyított hanggal.

L.
Fel nevetve boxoltam vallba Zaynt. -Ez igaz. Tényleg az vagy.~kuncogva csikiztem meg

Z.
Én is szeretlek Baby! – nevettem fel. – És ezt a kis drágát is...

L.
Fel sóhajtottam és Zaynnel együtt gügyögtünk neki. Amíg ásíott egyet..
Kis cuki el fáradt.

Z.
Kellene csinálni valami vacsit, mert kezdek éhes lenni. Bár a kicsit is meg kellene fürdetni. – soroltam fel a teendőket. – És egy csókot is elfogadnék

L.
-Kapsz két csókot.~csókoltam meg. -Csinálok kajcsit. Addig megfürdeted??

Z.
Rendben. – álltam fel, s Jawit beleraktam abba a hitáztatós ágy valamibe, amit vettünk neki, s elmentem megcsinálni a fürdővizét.

L.
Meg vártam amíg vissza jön Jawi-ért. És csak utána fogok vacsorát csinálni. Hmm..spagetti legyen?

Z.
Megcsináltam a megfelelő hőmérsékletű vizet, majd beleöntöttem a kádba és beletettem a szivacsot, hogy ne legyen kemény neki. – Gyere Jawi, megyünk levetkőzni. – mentem vissza érte a szobába és kivettem a hintáztatóból. – Fincsi legyen ám a vacsi! – nyomtam egy puszit Li ajkaira.

L.
-Az lesz. Mert szeretettel fogom csinálni ahogy eddig. ~mosolyogva húztam vissza óvatosan és én is adtam ajkaira egy cuppanósat. Majd mentem le a konyhába valami finomat csinálni.

Z.
Mosolyogva sétáltam be a fürdőbe, majd a törölközőre lefektetve levetkőztettem Jawit. – Pici baba. – mosolyogtam rá. – Pici babának pici pocija van és pici kezecskéi. – vettem le róla a rugdalózót, majd a body-t is. – És Jawi baba most először fürdik itthon. – vettem le róla végül a pelenkát is. – Gyere Kincsem. – emeltem fel, s lassan beletettem a kis kádba. Sírásra görbült a szájacskája, ezért halkan énekelve próbáltam megnyugtatni. Többnyire sikerült is.

L.
Végül a spagetti mellett döntöttem. Megcsináltam hozza a husit, majd fel raktam foni a vizet a tésztának.

Z.
Na ugye, hogy nem olyan szörnyű ez a fürdés... – mostam meg a gyógyszertári baba fürdetővel. – Jawi baba szereti a fürdést. – csikiztem meg, mire gügyörészni kezdett. Lágyan megmostam a haját is, majd leöblítettem és kivettem a vízből.

L.
Miután össze kevertem a tésztát husival, fel mentem szólni Zaynnek. De ajtó félfának dőlve figyeltem őket. Olyan édesek.

Z.
Jawi-t befektettem az ágyba én pedig az ágya mellett ültem és figyeltem, ahogy elalszik. Az elején még énekeltem is neki. Betakartam a takaróval, aztán már csak simogattam. Láttam, ahogy Li az ajtóban áll és néz minket.

L.
Halkan sóhajtottam fel, és mutattam, hogy Jöjjön enni. Lehet az ember kettő személybe szerelmes? Mert én Zayn után beleszerettem Jawiba. Mindig is egy kis gyerekre. Össze kulcsoltam ujjainkat.

Z.
Felálltam, majd nyomtam egy puszit Jawi-ra és a légzésfigyelőt bekapcsolva kiléptem a szobájából. Becsuktam az ajtót, majd Liam-mel kézen fogva a konyhába sétáltunk.

L.
-Tökéletes apa vagy. ~mondtam szerelmesen és vállára hajtottam fejemet.

Z.
Te is Li-m. – bújtam hozzá. – Szeretlek. Annyira szerelmes vagyok és boldog. Nem is tudom elmondani...

L.
-Én sem tudom el mondani.~húztam ki neki a széket.

Z.
Mosolyogva leültem az asztal mellé, s Li betolt. – Nagyon finomak az illatok szerelmem.

L.
-Köszi. Most új recept szerint csináltam a szószt.~tettem oda az asztalra. Majd leulve meg vártam mig merít magának.

Z.
Szedtem egy nagy adaggal, majd átadtam Liam-nek és vártam, hogy ő is szedjen. Addig pedig őt csodáltam. Olyan gyönyörű.

L.
Kicsit el pirultam. Gyorsan szedtem magamnak. Majd tejföllel össze kevertem. -Jó étvágyat szívem.

Z.
Neked is Drágam! – kezdtem bele, s közben a szabad kezemmel az asztalon pihenő keze felé nyúltam és összekulcsoltam az ujjainkat.

L.
Mosolyogva fogadtam a gesztust. Néha rá pillogtam, majd ettem tovább. Még mindig zavarba jövök.

Z.
Csönd volt, de nem a kínos, hanem a természetes. Szeretem. Az étel finom volt, mint mindig. Imádom, hogy ilyen jól főz az én drágám.

L.
Miután megettem, ittam egy korty vizet, majd pislogás nélkül bámultam vonásait.

Z.
Elpakoltam a tányérokat, majd visszaültem az asztalhoz és Liam szemeibe néztem.

L.
-Hogyan hozol még mindig zavarba?~kérdeztem fejemet oldalra biccentve.

Z.
Nem tudom, de azt igen, hogy imádom, amikor elpirulsz. – simítottam az arcára. 

L.
-Kis piszok.~csukott szemmel simultam bele érintésébe. Imádom. Olyan puha, de egyben védelmező is.

Z.
Mit gondolsz egy közös zuhanyzásról? – állok fel, s mellé sétálva kihúzom a székét, hogy ezáltal ő is felálljon, majd átkarolva megcsókolom.

L.
-Hmmm...~mormogom a csókba, miközben már haját túrtam ezerrel. -Vigyél fel...~pillogtam kis kutya szemekkel.

Z.
Szó nélkül felkaptam, s felvittem a fürdőbe. – Vetkőzési hadművelet jön Baby! 

L.
-Hé...szégyenlős vagyok.~nevettem fel halkan ahogy csikizett. -Zaynnn ne...~csapkodtam kezét.

Z.
– „Zayn neee” – sipítoztam őt utánozva, aztán abbahagytam, nehogy felkeltsük a picit. – Akkor most szépen romantikusan levetkőzünk... 

L.
-Igen?? Pimasz vagy?? ~közeledtem felé mosolyogva és falnak tolva szedtem le rola a ruháit. -Tessek kesz.

Z.
Ez gyors volt baby. De most én jövök. – húztam le róla a pólóját, majd a felsőtestét vegig csókolva lerángattam a nadrágját is. – Ez a test egy főnyeremény. – utaltam a nem teljesen izmos, de számomra tökéletes testére. Van egy minimális pocakja, de imádom. – Zuhany, vagy kád?

L.
-Ne készíts ki...~nyöszörögtem puszijaitól. -Kád. Lusta vagyok állni. Már mint úgy állok.~mutattam a szűkös nacimra. Ez az Ő hibája! Miért ilyen sexy? Igen. Ez Zaynie hibája, hogy nekem áll mint egy cölöp a tengerbe.

Z.
Rendben. Már készítem is a vizet. – nyitottam meg a csapot, s hagytam, hogy folyjon bele a meleg víz. – Azt pedig mindjárt kezelésbe veszem, ne aggódj!

L.
-Aa. Most csak fürdünk.~csíptem hátsójába. Majd levettem nadrágomat.

Z.
Pedig kényeztetni akartam a kis Liam-et... De nem baj. Akkor most fürdünk. Gyere – nyújtottam a kezem felé, s ezáltal beszálltunk a kádba. Én ültem le először, aztán ő az ölembe.

L.
Kényeztetni?? Abba benne vagyok.~sóhajtottam fel, majd fejemet vállára hajtottam és úgy pihentem.

Z.
Igen. Csak egyszerűen kényeztetni. Így – simítottam a kezem az ágyékára, mire egy kicsit megugrott. – De szólj ha nem akarod. Nem akarom, hogy rossz legyen...

L.
-N..ne..akarom. Csak régen csináltuk. Kicsi Liamnek meg hiányoztál. Persze a nagynak is.~sóhajtottam fel és egy puszit nyomtam állára. -Isteni kezed van.

Z.
Tudom, de most majd lassan visszatérünk ide is. – pusziltam vissza, majd a kezemet vissza tettem az ékességére és lassan simogatni kezdtem. – Nekem is hiányzott. – suttogtam. – De te jobban. Mert már nem a szexért vagyok veled. Hanem azért, mert megtaláltam melletted a boldogságot. És ezt sosem tudom eléggé meghálálni. – puszilgattam a hátát.

L.
Csak sóhajtottam és nyöszörögtem. -Nem is kell. Ohh...mindent szép sorjában. Jézus...~morogtam csukott szemmel. -I..madom az ujjaid..~mondtam ellazulva.

Z.
Örülök neki. – simogattam tovább, s néha rászorítottam. Szorgosan nyögdécselt, s a hátát a mellkasomnak döntötte. – Jól érzem, hogy mindjárt? 

L.
-Üh...ahhaaaa...~nyögtem ki..de utána már nevet morogtam vagy más nyelven káromkodtam.

Z.
Ezaz... Élvezz a kezembe Baby! – szorítottam rajta még egy utolsót, ami elég is volt hozzá. – Úgy érzem, ezt már régóta tartogattad...

L.
-I...igen. ~nyögtem ki kéjesen és teljesen hozza simultam. -Azt hisz..em...jó éjt.~motyogtam kezére puszilva. És kényelmesen elhelyezkedtem.

Z.
Hát akkor örülök, hogy végre ki tudtad engedni. – pusziltam bele a hajába, majd átöleltem. – Mielőtt elalszunk, jobb lenne kiszállni, és átmenni az ágyba, nem?

L.
-Nekem kényelmes így.~suttogtam mosolyogva, és még picit maradtunk.

Z.
Rendben. – feküdtem vissza még pár percre. – Olyan szép volt ez a nap...

L.
-Igen. Tökéletes volt.~cirógattam kezét. És élveztem a meghitt pillanatot.

Z.
Végre itthon van Jawi is és rendben vannak a dolgok. – mormogtam a hajába. – Szeretem a családos életet.

L.
-Én is szeretem. Olyan nyugtató és boldogsággal tölt el. ~nyomtam puszit kezére. És oldalra fordítottam fejemet, hogy csókot kapjak.

Z.
Igen. Már van értelme az életemnek. Van kikért élnem és harcolnom. Értetek. – csókoltam meg szerelmesen.

L.
Hogy lehet ilyen édes?? Ujjaimmal hajába túrtam, és ugyan olyan szerelmesen csókoltam vissza.

Z.
Annyira szeretem az ilyen pillanatokat... Csak simogattuk és csókolgattuk egymást.

L.
Mikor el akart húzódni vissza húztam magamhoz. Telhetetlen vagyok. Főleg csók téren. Imádom.  Morogtam és doromboltam.

Z.
Lassan felálltam, majd egy törölközőért nyúlva rátettem, s karjaimmal átkarolva kivettem a kádból, s hosszan megcsókoltam.

L.
-Hmm...~nyakába kapaszkodva csókoltam vissza. Ezt meg tudnám szokni.

Z.
Ezt mindennapossá tesszük. Szeretlek! – bújtam hozzá, s újra felkapva átvittem a szobába.

L.
-Igen. Meg tudnám szokni.~kuncogva kapaszkodtam és fogtam a törölközőt.

Z.
Letettem az ágyra, majd hoztam mindkettőnknek egy alsót és felvettük. – Ma te leszel a kiskifli, mert... Mert. – mosolyodtam el.

L.
-Rendbeeeen.~kuporodtam össze és vártam, hogy átöleljen amit úgy imádok. Mint minden mást rajta.

Z.
Megvártam, míg lefekszik, s szorosan mögé feküdtem. Egyik kezemmel átöleltem, s védelmezően magamhoz húztam.

L.
-Ezt imádom a legjobban. ~sóhajtottam álmosan. És boldogan aludtam el.

Z.
Egy puszit nyomtam a hatába, majd én is álomba szenderültem.

L:
Védelmező karok között alussza igaz álmát.

Z.
Jó volt őt ölelve aludni. Szeretem, ha biztonságban érzi magát és szeretném, ha ez mindig így lenne. Valamikor hajnali 4-5 óra környékén Jawi sírásara keltem ezért lassan kimásztam az ágyból és átmentem a szobájába. Reméltem, hogy Li nem kelt fel. Felvettem Jawi-t, s megnyugtattam. Kimentem a konyhába és megmelegítettem neki az esti maradék inni valóját és a kandalló elé leültetve megetettem.

L.
Elmosolyodtam ahogy el képzeltem Jawi-t nagy fiú ként és mosolyogva sétált velünk a parkba. Mintha Zayn-t látnám. Hát igen. Gondolom Jawi is a suli menője lesz majd.

Z.
Megitta a tejecskét, utána ringattam egy kicsit, aztán elaludt a karjaimban. Mosolyogva néztem ahogy alszik, aztán pár perc után felálltam és vissza vittem az ágyába. – Szép álmokat Jawi! – takartam be, s vissza mentem Li mellé.

L.
-Zaynie...~morogva fordultam az illat forrás felé és sóhajtva aludtam tovább.

Z.
Itt vagyok Életem. – bújtam hozzá, s nyakig betakartam magunkat. – Aludj csak tovább, már elintéztem Jawi-t. – pusziltam meg, s én is vissza aludtam

L.
-Hmmm...~motyogtam mellkasába és ujjaimat tincsekbe túrtam.

Külső szemszög
Liam Zayn mellkasába furakodva ölelte a fiút, miközben a fekete hajú a szerelmének hajába fúrta az arcát. Szerettek így aludni. Minél közelebb egymáshoz.

L.
Reggel gyönyörű napsütésre ébredtem. Halkan oldalra fordultam és néztem az alvó Zaynt. Még így is gyönyörű. Egy finom puszit nyomtam ajkaira.

Z.
Halkan felnyögtem, s szembe fordultam Liam-mel. – Szépséges reggelt szerelmem!

L.
-Neked is kicsim. Hogy aludtál?~simogattam ajkait. Olyan puha és finom.

Z.
Jól. Párszor fel kellett kelnem Jawi-hoz, de amúgy jól. Főleg veled. Imádok így aludni. – adtam neki pár csókot.

L.
-Én is. Ohhh...bocsi nagyon bealudtam.~mondtam le sütött szemekkel, hogy Ő egész éjszaka mászkált.

Z.
Semmi baj. Elvoltunk. Hagytalak aludni, hiszen látszott, hogy fáradt vagy. Megetettem, meg pelust cseréltem, aztán visszafektettem és én is visszajöttem. – Áthozzuk?

L.
Azonnal bólogattam es mar ugrottam is ki az ágyból hogy at hozzam Jawit. Kis cukorfalatom.

Z.
Li áthozta Jawi-t és lefektettük közénk az ágyba. – Kis drágám! – nyomtam egy puszit az arcára. – Még nem is köszöntem meg neked, hogy segítettél a kapcsolatunk újjáépítésében apucival. – simogattam a pociját, s közben Liam-re pillantottam. – Tudom, hogy még nem igazán érted, de ez nagyon fontos számunkra.

L.
Persze hozz zavarba Jawi előtt.  Megfogtam kis kezét és egy finom puszit nyomtam rá. -Azt álmodtam, hogy Rád fog hasonlítani.

Z.
Szerintem rád is. – mosolyodtam el. – Olyan helyes és okos lesz, mint te. A mi kis drágánk. 

L.
-Igen. Kis cukker borsó. Majd segítünk neki tanulni.

Z.
Igen. Ugyanolyan fiú lesz, mint a többiek. Nem fognak kiközösíteni semmi miatt sem, kis drágám. – játszottam a kezecskéjével. – Ezt már a születésed előtt megfogadtuk apucival.

L.
Bólogattam.-Igen. Csak egy rossz szó. ~mondtam fenyegetően. 

Z.
Nagyon szeretünk téged kicsi Jawi, és köszönjük, hogy vagy nekünk. Te vagy a mi pici fiúnk... Egy kincs. A legszebb karácsonyi ajándék és a legédesebb kisfiú. Mindent megadunk neked, ami a boldog élethez kell. De leginkább a szeretetet, mert az a legfontosabb.

L.
Zayn vállára hajtottam a fejemet. Mosolyogva hallgattam ahogy Zayn és Jawi gügyögnek egymásnak. Kuncogva néztem őket.

Z.
Könnyezve mosolyogtam és játszottam Jawi-val. Boldog vagyok, mert a családommal lehetek. Boldog vagyok, mert Li engedi, hogy szeressem. Boldog vagyok, mert apák lettünk. Boldog vagyok, és imádom ezt az érzést. – Szeretlek Titeket... – suttogtam fátyolos szemekkel.

L.
-Mi is téged.~nyomtam puszit ajkaira. Majd Jawi pocijára. Most már hiszek az örök boldogságban.

Z.
Az összes közösen töltött pillanatot megpróbáltam elraktározni, hogy örökké emlékezzek majd rájuk. A legszebb emlékeim...

Jawi.
Mosolyogva lépkedtem a macska köves járdán, ami a gyönyörű kertes házunkhoz vezetett, ahol a boldog gyermekkorom volt. Nekem vannak a legjobb szüleim. El sem hiszem, hogy már 25 éves lettem , a kis húgom pedig 18. Szemüvegemet  fel nyomtam az orromon, majd beléptem a meleg otthonba. Nyáltermelésem azonnal beindult mikor megéreztem apuci által főzött spagettinek. Mintha csak tudta volna, hogy jövök. Levetettem cipőmet. És mutattam Endinek vegye le Ő is. Lehet már apuék nem fiatalok de itt az ideje be mutatnom nékik Endit.
-Sziasztok.~köszöntem mosolyogva. Majd biztatóan megszorítottam Endi kezét aki nagyot nyelve bólintott. A lépcsőről hangos dübörgés jött.
-Zaynie!!! Jawi haza jött igyekezz!!~ugrott le apuci lépcsőről, majd nem orra eset.  Kuncogva nyújtottam ki kezemet. -Jawardom.~szipogott egyet és már szorított magához.
-Szia apuci. ~suttogtam hajába.
-JAWIIII!!!~csapódott nekünk apa.
-Szia..apa..~nyögtem ki nevetve. Szerencse Endi meg támasztott. Egy puszit küldtem neki.
-Ki ez srác? Miért fogdosod a fiam? Honnan jöttél?~faggatta apa morcosan.
-Zayn...nyugodj meg. Ne edd meg a srácot.~dorgálta meg apuci.
-Apa és apuci Ő itt Endi a barátom. ~léptem mellé és megfogtam kezét mire egy hálás pillantást kaptam.
-Ohhh...~nyögték ki.
-Na végre. Egy év után bemutatod. Legközelebb kicsit előbb szólj.~mosolyodtak el. Rajtunk volt a sor, hogy meg döbbenjünk.

-Hupsz...~nevettem fel. Majd egy közös családi ölelés volt. Tudtam, hogy elfogadják. El suttogtam, hogy szeretem őket, és imádom őket. Ahogy Ők engem.

VÉGE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése