2016. november 6., vasárnap

Hosszú a boldogsághoz vezető út || Ziam || mpreg || szerepjáték || 1. rész || +18

Sziasztok Manókáim!

Ma egy nagyon új dolgot hoztam. Legalábbis számomra az. Egy durván erőszakos Ziam-es szerepjátékot. Az igazat megvallva én imádom játszani, pedig nem nagyon írok ilyeneket…

Köszönöm a kommenteket!

Kellemes olvasást!
Puszi; Virág.


[Zayn – én (Virág), Liam – Viki]


L.
Annyira bűn tudatom van. Hogy miért is? Mert...múltkor voltam egy buliba, Zayn nélkül, és kicsit sokat ittam. Lesmároltam egy csajt, de esküszöm véletlen volt!! De kép is készült és valaki el küldte Zayn-nek. Most nagyon ki van borulva. Pedig milliószor el mondtam neki, hogy mennyire szeretem. Ő az életem miatta hagytam el családomat. Be rohantam a szobába és bezártam az ajtót. Ami nem fog sokáig védeni, mert vagy berúgja, vagy kulccsal kinyitja. Istenem most segíts meg. Sose féltem ennyire senkitől mint most Zayn-től...

Z.
Ez nagyon nem volt okos húzás Liam-től. Nagyon jól tudja, hogy kurvára féltékeny tudok lenni... Próbáltam lenyugodni, de nem ment. Úgy döntöttem, elmegyek hozzá és olyat teszek, amit eddig sose. Nekem jó lesz, neki talán nem annyira, de az kit izgat...

L.
Nagyot nyeltem, nagyon megijedtem. – Zayn! Az isten szerelmére nyugodj meg! ~ toltam oda egy széket a szoba ajtóhoz, s kilincs alá tettem. – Sajnálom...esküszöm véletlen volt! Mondtam, hogy van pasim..~ mondtam hátrálva.
Z.
Vagy beengedsz, vagy ajtód se lesz! – ordítottam. Józan vagyok egyáltalán? Mindegy is... Az ajtót verte és rángattam, mire kinyílt.

L.
Szemeimet elfutottak a könnyek. -Mi az isten bajod van? Normális vagy? Berúgtad az ajtóm! ~ mutogattam és fel emeltem hangomat. Lehet nem kellet volna...nem jó ujjat húzni Malik-kal.

Z.
Talán gond?! – közeledtem felé, mire ő hátrálni kezdett. – Tudod, én bármennyire is részeg vagyok, nem csókolgatok mást rajtad kívül ember! Látom, még mindig nem ismersz... – ragadtam meg a pólóját, majd az ágyra löktem. – A könnyek nem hatnak meg!

L.
Nagyot nyekkentem és pólómba töröltem arcomat. Majd hátrébb araszoltam. – Nem ÉN k..kezdeményeztem! És miért nem jöttél velem? Akkor e..én i..s csók..olgattalak volna..~ mondtam akadozva, mert gombóc volt a torkomba.

Z.
Szerinted állandóan kísérgetni foglak? – másztam fölé. Kicsit be van szarva, úgy remeg. – Mert akkor azt rosszul gondoltad. De legalább végre tudom használni a kedvenc büntetési módszeremet...

L.
Szemeim ki kerekedtek és zokogva toltam el. – Jólesett volna, ha elkísérsz! De nem mert otthon punnyadtál! ~ próbáltam keményen mondani és nem remegve. De tekintetéből levettem, hogy észre vette. – Zayn kérlek bocsáss meg! ~ sütöttem le szemeimet. Sose hittem, hogy meg alázkodom.

Z.
Bocsássak meg? – röhögtem fel, s letéptem róla a pólóját. – Azért még tenned kell drágaság... Szóval gatyát le! Most!

L
Szemeimből ömlöttek a könnyeim. Ahogy mellkasomra potyogtak már el párolgott, forró volt mellkasom. Nem mondom, hogy izgatott a dolog. – Nem! ~ ráztam fejemet. Majd hátára löktem. És fel keltem az ágyról. Nem hagyom magam. Nem vagyok csaj!

Z.
Igen? Nem hagyod magad?! Szóval így játszunk?! Te tudod... – ez még jobban felhúzott ezért a nyakát megszorongatva löktem vissza az ágyra és a szex bilincsemmel oda bilincseltem az ágyhoz. Nem menekül. Így már könnyen meg tudtam fosztani az összes ruhájától.

L.
Nagyokat nyelve és lihegve néztem ahogy széjjel tépi a ruhámat. Teljesen fel izgatott a dolog. Ajkaim remegtek és szemeimből már csak pár kósza könny csepp folyt ki. Meg rángattam a bilincset, de csak fel sértette a bőrt amitől sziszegtem. – E… engedj el!!

Z.
Ezt ugye nem gondoltad komolyan? – röhögtem fel, s elővettem a köteleimet és a többi eszközömet is. – Innen nincs menekvés. – kötöztem le a lábait. Hogy ne tudjon rugdosni.

L.
Kezdtem meg ijedni. Honnan van kötele, és dildoja? – Zayn...eresz el! ~ mondtam kétségbe esve. Farkam egyből lelankadt. Rángattam meg újra kezeimet, most a fájdalom sem érdekelt. – NEM HALLOTTAD? ERESZ MÁR EL! ~ kiabáltam sírva. Valaki...segítsen...

Z.
Egyenlőre a farokgyűrűt és az análdugót nem mutattam meg neki. Meglepi lesz. – NEM! – ordítottam rá. – Most megfizetsz mindenért! – pofoztam meg, majd betömtem a száját.

L.
Nyöszörögve össze szorítottam a szemeimet. Kezeim ökölbe szorítottam. Zokogtam tovább és könyörögtem, ami a rongy miatt csak mormogásnak tűnt. Alig kaptam már levegőt orromon. Én..n..nem ebbe a Z..Zayn-be szerettem bele!

Z.
Asszem jó döntés volt ezt az új fajta drogot kipróbálni. Nem sűrűn éreztem ilyen jól magam. Imádom. Ebből kell még több! Levetkőztem én is, de csak alsógatyáig. Nem adom meg neki azt az örömöt, hogy lássa a farkam. Neeem. Rámásztam és elkezdtem csókolgatni és nyalogatni. Nem zavart a nyöszörgése. Néha kicsit beljebb nyomtam a kendőt, de amúgy nem nagyon foglalkoztam vele. A farkát vertem és szoptam néha-néha. Még mindig olyan kurva jó, mint régen. De most már gondolkodok, nem úgy, mint régen. Mielőtt elélvezett volna, ráhúztam a farkára a farok gyűrűt és ez megakadályozta benne. Az arca mindent elárult... Nagy nehezen megfordítottam és próbáltam újra lekötözni.

L.
Zihálva kapálóztam, és próbáltam kiszabadulni. Orromon próbáltam lélegezni, de nem sok sikerrel. Nyögtem és fuldokoltam a kendőtől. Szemeimből már nem folytak könnyek elapadtak. Kezeim remegtek és fajták mert ki voltak csavarodva. Minden porcikám sajgott. Fel ordítottam amikor megéreztem dildot magamba. Fejem előre csuklott mint egy marionett bábu.

Z.
Naa, lélegezz drága! Azért ne halj meg itt nekem... – szóltam rá, amikor már kezdett lilulni a feje. – Tetszik ez az új fajta játék? – utaltam a seggében lévő dildóra. – Csak mert nekem igen. – bújtam a fülébe, majd rajta hagytam a fogsoromat. – Kipróbáljuk az análdugót is?

L.
Sípolva vettem levegőt, a tüdőm égett már az oxigén hiánytól. Fejemet rázni kezdtem, s rá haraptam a kendőre, mert nagyon benyomta fenekembe dugót. Nyöszörögtem, nyelvemmel próbáltam ki lökni a kendőt, sikertelenül jártam. A testem elernyedt, ezzel az ellenkezés is megszűnt...

Z.
Na mivel most már nem ellenkezel, most kicsit kiveszem a dugót és megkeféllek. – húztam ki a dugót és levettem az alsómat is. Mögé térdeltem és szarva a tágításra –, mert azt már a dugó megtette – behatoltam. Keményen döfködtem és nyögtem. Belezengett még a szoba is. Liam viszont a végén már szinte élettelenül feküdt, amikor beleélvezés után kihúzódtam belőle.

L.
Fájdalmasan nyöszörögtem minden döfésnél. Nyelvemet elharaptam így éreztem fémes véremet. Kezeim teljesen el ernyedtek, szemeim lecsukódtak helyüket a sötétség vette át.

Z.
Kiengedtem a lábait és levettem a bilincset a kezéről. De így sem mozdult meg. Alig vett levegőt. Na azt hiszem, most el kell húznom innen kurva gyorsan. Beleszórtam a cuccaimat a táskámba, felöltöztem, aztán elrohantam. Ez kurva jó volt!


Külső szemszög.

Liam meztelenül és vérző seggel feküdt ki terülten az ágyon. Másnap iszonyú fájdalmai voltak. Kezeit és lábait alig bírta meg mozdítani. Szemei fel duzzadtak a sok sírástól, nagy nehezen ki vánszorgott a fürdőbe. Le kuporodott a sarokba, és újra ki tört belőle a sírás. Feneke iszonyúan sajgott, szinte érezte ahogy lüktet belül. Vajon képes lesz újra fel épülni lelkileg? Újra át kell élnie ezt a borzalmat? Zayn miért bántotta? Képes lesz-e újra szeretni?

2 megjegyzés:

 1. Akarom tovább olvasni!!!! 😂😍
  Woae. Ezt jol össze hoztuk.
  Gyerekek Virág eszméletlenül meg irta Zayn szemszoget. Csak pislogtam az elejen.
  Gratulalok 😘

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Meglepődtem, hogy ilyet is tudok, de imádom ❤❤
   Bár közös érdem ;)
   Szeretlek!❤

   Törlés