2016. szeptember 28., szerda

Anniversary || Larry || mini sztori

Sziasztok Manókáim!

Hoztam egy rövidke kis meglepi sztorit a Larry házassági évforduló alkalmából.

Köszönöm az előző bejegyzéshez érkezett komit Vikinek!

Kellemes olvasást!

Puszi; Virág


Az elegánsan megterített asztalnál egymással szemben ülve vacsorázott a pár. A fehér terítő közepén lévő gyertya pont elég fényt adott ahhoz, hogy a falatok közben néha-néha elmerengjenek egymás csodálásában.

A fiatalabb férfi göndör haja kiengedve adott csodás keretet a karakteres arcának. Smaragd zöld íriszei csillogva szívták be a látványt, ami elé tárult. A férje tengerkék íriszeiben a szerelem tüzét látta lángolni.

A bal kezük az asztalon pihent összekulcsolva, miközben az étkezés vége felé közeledtek. Nem szólaltak meg. Hagyták, hogy a pillanat varázsa magával ragadja őket.
Az utolsó falatokat már egymásnak adták, majd egy pohár borral zárták a vacsorát.

Felkérhetlek egy táncra? – kérdezte a kék szemű a párjára mosolyogva. A göndör csak lágyan bólintva jelezte, hogy tetszik neki az ötlet. Felálltak az asztaltól, s kicsit oldalra lépve egymással szembe helyezkedtek.

Az eddig hallható halk zenét felváltotta egy lassú szám. A kedvenc daluk. Lassan mozogtak rá. Igazából nem is volt igazi tánc. Csak egymást ölelve ringatóztak.

Már három éve... – suttogta a zöld szemek tulajdonosa.
Igen. Három gyönyörű éve, hogy igent mondtunk egymásnak.
Sok nehézség volt, és van még mindig az életünkben, de azt gondolom, hogy együtt sikerül győznünk, és nemsokára szabadok leszünk.
Mert itt vagyunk egymásnak. – csókolt a magasabbik nyakába.

Még jóval a zene lejárta után is ott álltak az asztal mellett. Nem is tűnt fel nekik, hogy lement a dal.

Annyira szeretlek! – hajolt a férje vékony rózsaszínes ajkaira, s egy hosszú szerelmes csókkal ajándékozta meg. Az alacsonyabb a párja hajába túrta az ujjait, s hagyta, hogy a másik irányítson.
Én is téged. – nyomott egy puszit a göndörke telt, pirosas ajkaira. – Kimondhatatlanul. – tért át a nyakára, ahol megismételte az előző műveletet. – És napról napra egyre jobban. – suttogta a fülébe, s végül egy kézcsókkal pecsételte meg mindezt. – Szeretnék odaadni neked valamit.
Én is neked. De akkor kezd te.
Rendben. – odalépett az öltönyéhez, majd a belsőzsebéből kivett egy ékszeres dobozt.
Tudom, hogy szereted a különleges dolgokat. Sokáig kerestem a megfelelő ajándékot, mire megtaláltam ezt. Remélem, örülni fogsz neki! – nyújtotta át.

A férfi kíváncsian nyitotta ki a dobozt, s mikor meglátta a tartalmát, könnybe lábadt a szeme. Kereste a szavakat, de nem találta. A testét jóleső melegség járta át, miközben a szíve a bordái ketrecében szaporán dolgozott. A könnyei akaratlanul is megindultak.

Ez csodálatos! – ölelte magához a szerelmét, és próbálta nem összekönnyezni a pólóját.
Próbáltam olyat keresni, ami örökké a szerelmünkre fog emlékeztetni téged. Feltehetem?
Persze.
A férje háta mögé lépve feltette a nyakláncot, és mellé még egy csókot is lehelt a füle mögötti érzékeny területre.
Tökéletesen kiegészíti a mai összeállításod.
Köszönöm Kicsim. De ezt mindig hordani fogom.

A nyaklánc, melyet kapott egy fehér igazgyöngy ékszer, amit egy horgony és egy kötél közé helyeztek el a medálban.

Most én jövök. – törölte meg a szemeit. – Én is egy hasonló ajándékkal készültem neked. – adta át neki a hosszúkás dobozt. – Igaz, hogy jóval egyszerűbb, de úgy érzem, ez jobban illik hozzád.
Ez gyönyörű Szerelmem. – jelentette ki csillogó szemekkel, miközben kivette a nyakláncot a dobozából.
Tudod, hogy miért repülős?
Miért?
Mert szeretném, ha ez az aprócska repülő – amit reményeim szerint mindig a nyakadban hordasz majd –, jelképezné az összetartozásunkat. Hogy tudd, bármilyen messze is leszünk egymástól, mi lélekben összetartozunk. Örökre.
Köszönöm Drágám! Gyönyörű gondolat, és teljes mértékben egyetértek vele.
Szeretlek.
Én is szeretlek.

6 éve vannak együtt, abból 3 éve házasok. Nem könnyű az életük sok dolog miatt, de a tudat, hogy mindig számíthatnak egymásra, erősíti meg őket. Ha nem is nyilvánosan, de titokban ugyanúgy szeretik egymás, mint az elején. Sok dolog meggátolja őket abban, hogy felvállalhassák, de ők hiszik, hogy egyszer végre nyilvánosan is foghatják egymás kezét, és nem lesz sokak szerint bűn a szerelmük.

Számomra te vagy a boldogság, a szerelem, a vágy, a legjobb férj, és a jövendőbeli mintaapa. Te vagy számomra a minden. Szó szerint.
Te vagy az Kedvesem, akire úgy tekintek, mintha az otthonom lenne. Mikor ölelő karjaidba zársz, érzem, hogy biztonságban vagyok. Köszönöm neked ezt az együtt töltött 6 évet, amiből 3 már házaspárként telt! Életem legjobb döntése volt, amikor összekötöttem veled az életem. Szeretlek szerelemmel, vággyal, féltéssel, lágyan, durván, megértően, de első sorban őszintén. És ez mindig így lesz.
Már alig tudnám szavakba önteni az irántad érzett szerelmem, hiszen annyiszor elmondtam már mindenhogy, de érzem, hogy nem feleslegesen. Remélem, hogy még sokszor ennyi boldog évet kapunk a jó Istentől! Szeretlek!

Boldog házassági évfordulót!

2 megjegyzés:

 1. Sziaaaaaa ❤
  Istenem...tudod én azt hiszem ahogy le irtad hogy igy történt. Gyönyörű lett. Ez...azta picsa. Fenomenális lett. ❤

  Es igen ki emeltem ami legeslegjobban tetszett. 😉

  ,,– Számomra te vagy a boldogság, a szerelem, a vágy, a legjobb férj, és a jövendőbeli mintaapa. Te vagy számomra a minden. Szó szerint.

  – Te vagy az Kedvesem, akire úgy tekintek, mintha az otthonom lenne. Mikor ölelő karjaidba zársz, érzem, hogy biztonságban vagyok. Köszönöm neked ezt az együtt töltött 6 évet, amiből 3 már házaspárként telt! Életem legjobb döntése volt, amikor összekötöttem veled az életem. Szeretlek szerelemmel, vággyal, féltéssel, lágyan, durván, megértően, de első sorban őszintén. És ez mindig így lesz.

  – Már alig tudnám szavakba önteni az irántad érzett szerelmem, hiszen annyiszor elmondtam már mindenhogy, de érzem, hogy nem feleslegesen. Remélem, hogy még sokszor ennyi boldog évet kapunk a jó Istentől! Szeretlek!"

  Hat behaltam komolyan annyira fantasztikus lett...uristen 😍😊
  Puszii😘

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sziaa :)
   Nagyon örülök, hogy tetszett! ❤❤
   Hát remélem, hogy valami ilyesmi kis vacsijuk lesz :)
   Köszönöm a komit!
   Puszi ❤❤

   Törlés