2016. augusztus 14., vasárnap

First Time || Ziam || +18

Sziasztok Manókáim!

Ma egy elég különleges történettel jöttem nektek. Így előre bevallom, hogy nagyon félek, mert ez az első olyan +18-as írásom, ami nem erőszak, és félek a vélemények miatt... De ez persze ne tántorítson el titeket attól, hogy komiban elmondjátok, hogy mit gondoltok róla, vagy, hogy mi volt jó\rossz, mert nekem sokat számít!

Köszönöm szépen az E.S.F utolsó részéhez érkezett két kommentet Zsuzsanna Andreának és Timbókvics Viktóriának!

Nemsokára 1 éves a blog, ezért megújult a fejléc és a dizájn. Remélem, tetszik nektek!
Kellemes olvasást!
Puszi; Virág

Ui.: Ha zavar titeket, hogy ilyen Wattpad "stílusú" a bejegyzés, akkor kérlek jelezzétek!
A fekete hajú herceg, a lakosztályának ablakán kitekintve elmerengett a táj csodálásában. Gyönyörű tavaszi kép tárult a szeme elé. Az egész kertet nyíló rózsák tették gyönyörűvé, s a madarak dalolása hallatszott mindenfelől.

A fiatal fiú agyában gondolatok hada cikázott. Valamilyen furcsa késztetést érzett arra, hogy végre odaadja magát a párjának. Most először érezte igazán, hogy vágyik a testi közelségre. Valahogy egész nap kínozta a vágy, hogy magához ölelhesse a szerelmét, s végre megtapasztalja, hogy milyen is az első szeretkezés.

Szolga! – kiáltotta, mire az említett berohant a lakosztály szobájába.
Parancsoljon Hercegem!
Hívatom Liam-et. Menj, és szólj neki!
Azonnal Hercegem!
Most elmehetsz! – a szolga kilépett, majd az ajtó becsukódott.

Zayn leült az ajtónak háttal az ágyra, s várta, hogy szerelme megérkezzen. Az igazat megvallva, tiltott kapcsolat az övék, mert Zayn-nek királyi sarjat szánnak társnak, de ő, a királyi család egyik fiatal kertészébe szeretett bele.

Eszébe jutott, amikor titokban a rózsák mögé elbújva csók csatáztak, vagy éppen együtt mentek sétálni a kertbe, mondván megnézik, hogy minden rendben van-e, de közben kézen fogva és szerelmes csókokat adva egymásnak, sétáltak be a virágok közé, hogy ne vegyék észre őket.

Mindketten tudták, hogy ennek nem lesz jó vége, ha kiderül, de nem tudták irányítani az egymás iránt táplált érzéseiket.

Pár perc múlva az ajtó nyitódásának hangja rántotta vissza Zayn-t a gondolataiból.

Hívattál Hercegem. – lépett beljebb a barna hajú, barna szemű, enyhén izmos fiú. A herceg mosolyogva állt fel az ágyról, majd megfordulva közelebb sétált Liam-hez.
Tudod, hogy ilyenkor nincs 'Hercegem’, csak 'Szerelmem’! – lépett elé, s karjait a fiú dereka köré csavarva vad csókba invitálta őt.
Tudom szerelmem, csak a megszokás rabja vagyok. – viszonozta a párja kezdeményezését, és közben az ágy felé kezdtek hátrálni. Zayn a hátára feküdt, Liam pedig fölé mászott, s így folytatták egymás falását.

Közben a herceg elkezdte lehúzni Liam-ről a pólóját, amit az említett ellenkezés nélkül engedett neki. Amint lekerült róla a póló, úgy gondolta, hogy Z-t is megszabadítja tőle. Egy gyors mozdulattal fordított a helyzetükön, és ő került alulra. Kezét a finom anyag alá csúsztatva elkezdte simogatni a herceget, mire ő elmosolyodott, s engedte neki, hogy megszabadítsa a felső testét borító ruházattól.

Pár pillanat múlva lekerült minden felesleges ruhadarab, ami a herceg felsőtestét takarta, s így már látszott a szépen kidolgozott teste.
Liam az alsó ajkát beharapva felfedező útra indította a kezét. Végig simított a fekete hajú mellkasán, hasán, és végül odaért a kedvenc helyére. Lassan odacsúsztatta a kezét, s közben ismét meglepte egy csókkal a mellette fekvő fiút. Már szinte beért a nadrág alá, amikor Zayn ijedtem elhúzódott.

A barna hajú szinte azonnal észbe kapott, és rájött, hogy ez még biztosan gyors Zayn-nek.

Sajnálom Kicsim. Elfelejtettem, hogy te még nem állsz készen... – szabadkozott.
Én... Én... – kereste a szavakat, de Li félbeszakította.
Megértem kicsim. Ne szomorkodj emiatt. Lesz még alkalom, és nekem az a legfontosabb, hogy érezd, készen állsz rá.
Azt hiszen készen állok. Csak megijedtem.
Tényleg azt hiszed? – kérdezte meglepetten.
Igen. Szeretném átélni veled az első szeretkezésemet. – mondta egyenesen a csoki barna szemekbe. – Vágyom rád. Érezni akarlak.
Szeretlek! És ígérem, nem fogod megbánni.
Én is szeretlek, de kérlek ne legyél durva! – mondta, de ekkor már nem mert a mellette levő szemébe nézni. Félt, de bízott Liam-ben.
Gyengéd leszek. Ne félj! – mosolygott rá, majd elkezdte végigcsókolni az alatta lévő izmos testet. Közben lerángatta magáról a nadrágját, így az alsójában már elég feltűnően látszott a méretes felálló ékessége.

Folyamatosan a partnere csillogó szemeit kémlelte, s közben félkézzel próbálta kigombolni a nadrágját, hogy minél hamarabb megszabadíthassa tőle.

Ez pár másodperc múlva be is következett. Mindketten alsónadrágban ágaskodó szerszámmal feküdtek egymás mellett, mire Liam újra elkezdte becsúsztatni a kezét Z farkához. Most már nem húzódott el az említett, hanem engedte, hogy szerelme bebarangolja az alsóját. Li simogatni kezdte az ékességet, majd rámarkolt, minek hatására egy jóleső nyögés hagyta el Zayn ajkait.
Zayn hátranyúlt, majd egy rántással lehúzta magáról az utolsó ruhadarabot is, s ezzel végül párja legnagyobb csodálatára teljesen meztelenné tette magát. Ezt látva Liam is megszabadult a ruhadarabtól.

Mit kell csinálnom? – kérdezte félénken a herceg, hiszen még sosem volt ilyen helyzetben.
Semmit Kicsim, csak élvezd, vagy szólj, ha álljunk meg. – suttogta a fülébe Liam, s utána még bele is nyalt. – Fordulj oldalra! – kérte, majd behelyezkedett mögé. Az egész testén végigvezetett egy nyál csíkot, ami pont oda vezetett. Pontosabban hátulra.
Zayn szíve dupla olyan gyorsan dobogott, mint általában, de ez attól volt, hogy kicsit félt, és izgatottan várta, hogy mi fog történni.

Egy ujjal kezdek. Okés?
Okés. – nyögte, s akaratlanul is görcsbe rándult a teste.
Lazulj el Kicsim! Vagy inkább mégsem szeretnéd?
D-de, szeretném.
Ne félj.
Bízom benned.

Először csak lágyan masszírozta a farpofákat, majd kicsit szétnyitotta őket, hogy ezáltal jobb rálátást nyerjen a kedvenc lyukára. Amíg közelített, egy csókot nyomott a szerelme oldalára, aki ennek hatására elmosolyodott.

Ezután eljött az ideje, hogy felnyomja az első ujját. Mikor ez megtörtént Zayn összeszorította a fogait és a szemeit a fájdalomtól.

Tudom, hogy fáj, de nemsokára már nem fog. Lazulj el. Jön a második mellé.

Ezzel már nem kertelt, gyorsan felnyomta a másik mellé. Zayn próbált nem rágörcsölni, de már a könnyei is kijöttek annyira fájt neki.

Hé Kicsim, abba hagyjam? – kérdezte kétségbeesetten a szerelme könnyeit látva.
Ne, csak egy kicsit várjunk. Ez gyors volt, de azt hiszem rendben vagyok. – fordította oldalra a fejét, hogy ezáltal egy csókot adjon Liam-nek, aki persze viszonozta is. És mellé letörölte a könnyeket Z arcáról.
Jöhet az utolsó?
Igen. – vett egy nagy levegőt, majd egyenletesen kifújta.
Okés, most megy. – kezdte el lassan betolni a másik kettő mellé. Közben folyamatosan figyelte Zayn arcát, aki ezt már jóval jobban fogadta. Igaz, hogy kellemetlen volt, és fájt neki, de már nem akarta kimutatni.

Egy kicsit mozgatni fogom. Szólj, ha már túl sok.
Szeretlek szerelmem! – suttogta.
Én is szeretlek! – nyomott egy puszit a nyakhajlatába, s egy szép kis szívás nyomot is hagyott a helyén.

Lassan elkezdte mozgatni a bent lévő ujjait, ezzel hozzá szoktatva a herceget a nemsokára érkező büszkeségéhez. Z már kezdett hozzá szokni, ezért már nem fájdalmában nyögdécselt, hanem ezért, mert jólesett neki.

A domináns fél kihúzta az ujjait, majd még közelebb húzódott a szerelméhez.
Annyira csodálatos a tested! Köszönöm, hogy megcsodálhatom, és én lehetek neked az első! – bújt hozzá, s arcát a szerelme hátába fúrta.
Én köszönöm, hogy ilyen gyengéd vagy velem! Vágyom rád, mint még sosem. Folytatjuk? Készen állok.
Folytatjuk. De készülj, hogy először egy kicsit fájni fog. – tekintete a formás hátsó részre terelődött, az ajkait megnyalva húzta szét őket, majd belenyalt. A farkán kibuggyanó elő nedvet elkente, majd bepozicionálta magát, és egy határozott mozdulattal behatolt.

Zayn kéjesen felnyögött. Fájt neki, de az élvezet sokkal nagyobb volt, mint a fájdalom. Ellazult és várta, hogy szerelme elkezdjen mozogni.

Minden rendben? – kérdezte, hogy megbizonyosodjon a dologról. Partnere mosolyogva bólogatott.
Mozogj Payno! – kérte nyögdécselve, és marokra fogta a farkát.

Elkezdett mozogni, s mindketten kéjesen nyögtek az élvezettől. Liam kezelésbe vette Zayn farkát is, és ütemesen húzkodni kezdte rajta a bőrt. Folyamatosan mozgott benne, s a farkát is verte.

Gyorsabban! – kérte Z.
Neked bármit Édes! – nyögte, majd a legmagasabb fokozatra kapcsolt.

Az izzadtságtól csatakos bőrük egymáshoz ütődésének hangja, s élvezetes nyögéseik töltötték be a szobát. Végig csak egymásra koncentráltak, és arra, hogy jó legyen a másiknak. Igaz, hogy Z-nek ez volt az első, de ő is boldoggá akarta tenni Liam-et.
Pár perc múlva érezték, hogy mindjárt itt s legjobb rész.

Azt... Azt hiszem mind... mindjárt! – kapkodott a levegőért.
Éhn is! – nyögte, s kihúzódott Zayn-ből.
M-mohst! – nyögte öblösen, majd a hasára és a mellkasára élvezett. A mellette fekvő Liam is így tett.

Szorosan egymás mellett fekve levegőért kapkodva próbálták rendezni a légzésüket. Néha még most is csillagokat láttak. Széles mosoly ragadt az arcukra, mikor egymásra néztek. Az élvezetük nyoma beborította az egész felsőtestüket, de ez nem zavarta őket, szorosan összeölelkeztek.

Imádlak Hercegem! Ez egy királyi szeretkezés volt! – Zayn felnevetett Li szavai hallatán.
Béna volt. – játszott szomorúságot. – nem tudtam mit kell csinálnom...
Jaj, Baby, ne foglalkozz vele! Ez az elsőnél teljesen normális. Majd belejössz. Meg amúgy is, tökéletes volt. – nyomott egy apró puszit a cseresznye ajkakra.

Az elmúlt pillanatokon gondolkodva teljesen pucéran és ragadósan, egymás kezét fogva feküdtek egymás mellett az ágyon. Ennyire még nem igazán voltak boldogok, mint most.

Érzed ezt? – húzta Z a szerelme tenyerét a mellkasára.
Érzem. – mosolyodott el.
Ez miattad dobog most ilyen gyorsan. Mert ismét boldoggá tettél. Tudod, ez mindig így van, ha velem vagy. Ez is azt bizonyítja, hogy mindennél jobban szeretlek.
Én is szeretlek. És nézd, nekem is! – tapintotta ki a párja kezével a hevesen dobogó szervet. – Szerettelek, szeretlek, és mindig is szeretni foglak, bármi történjék. Ezt megígérem.
Te vagy a mindenem. Az én kertészem.
Te pedig az én hercegem. – túrt bele a fekete tincsekbe, majd az aznapi már sokadig csókjukba invitálta a herceget, aki nem habozott, azonnal visszacsókolt.

Ezután nem szólaltak meg, csak összekulcsolt kézzel feküdtek az ágyon.

Már-már majdnem álomba szenderültek, amikor egy dühös hangot hallottak közeledni. Teljesen ledermedtek.

Az ajtó kivágódott és a dühös királynő lépett be rajta.

Zayn, mégis mit képzelsz magadról, hogy nem jelensz meg apád, a király hívására?! – kiabált a lakosztályban. – Mi a Szent Isten?! – rémült meg, mikor meglátta a herceget a kertésszel az ágyban. A tekintetét azonnal elkapta és megfordult. – Ennek még csúfos következményei lesznek fiam! Te nem vagy normális! Egy férfivel lefekszel, ráadásul egy senkiházi kertésszel! Beteg vagy! – viharzott ki a szobából.

A szerelmes pár csak ledermedve nézett maga elé. Tudták, hogy egyszer ki fog derülni, de nem gondolták, hogy így.


De azt tisztán tudták, hogy ennek nem lesz jó vége...

11 megjegyzés:

 1. Itt is vagyok. 😂

  URISTEN KOMOLYAN EZ...HERCEGES IMADOM!!! DE ITT ABBBA HAGYNI?? AAA FOLYTATAST KOVETELEK ❤
  Tetszik a dessig minden tetszik
  Ez a rész kurvara uber király lett.
  Nekem nagyon tetszett ❤ es első lettem haha 😂😂
  Imádlak imádom ahogy irsz fantasztikus odaig vagyok érte. ❤
  Puszi 😘

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem nagyon terveztem folytatás, de mivel Wattpadon is kérték, ezért majd valamikor lesz, de azt nem tudom, hogy mikor, mert a többi blogommal is foglalkoznom kell. Meg Sors rész is kellene holnapra, pedig még allig van meg belőle valami... A kedvem is el ment mindentől... :(
   Ahj, na mindegy is, majd csak lesz valami ;)
   Nagyon örülök, hogy ennyire tetszett! Öröm volt olvasni a komidat.
   Puszi; Virág ❤

   Törlés
  2. Miért ment el a kedved? 😱😨
   Ha valaki beszólt megcsapkodom. Persze megértelek. Nekem tetszik a wattapados írásod. Nekem meg az írásod öröm olvasni. Én tudok várni. Persze mindennap fel nézek ide is meg Sorsra is. És sikítok mikor van rész ❤ de ha gondolod írhatsz is. 😉 de ezt tudod. 😊

   Törlés
  3. Nem szólt be senki, nyugi.
   Tegnap olvasgattam a kommenteket, és azt hiszem, hogy egy "kicsit" túl reagáltam párat. Például itt a lenti kommentben is áll, hogy lehetett volna részletesebb is... Wattpadon meg monda valaki, hogy írhattam volna jobban a korba illő szavakkal. Tudom, hogy mindkettő építő jellegű tanács volt, mégis átsírtam az éjszakát, mert nem volt tökéletes. Tudom, hogy nem lehet olyat írni, hogy mindenkinek tetszen, de én akkor is mindig erre hajtok és nagyon önbizalom romboló, amikor valaki talál benne valamit, ami még jobb is lehetne. Nyilván örülök, hogy kapok tanácsokat, de közbej belül meg szétszed... Nem akarom, hogy mindenki csak azt írja, hogy tetszett neki, meg szerette, és hasonlók, mert akkor meg sokan azt hinnék, hogy csak a nyalizásra hajtok... Ahj, nem tudom, hogy ez miért van...
   Már tegnap este óta írom a Sors 3.-at, de még mindig csak 500 szónál vagyok az 1500 helyett.
   Tényleg nagyon sajnálom, hogy csalódást kell okoznom, de azt hiszem most nem lesz Sors rész. És nem is tudom, hogy mikorra lesz kész.
   Meg kell edzenem magam, hogy ne legyen ez velem minden tanácsnál...
   És annyira rosszul esik titeket cserbenhagyni, miközben most is leírtad, hogy mennyire szereted az írásaimat 😭😭💔❤ Tényleg nagyon sajnálom...
   Puszillak Drága ❤❤

   Törlés
  4. Jaj édesem. ❤
   Nekem nem okoztál csalódást. El hiszem hogy tanácsot adtak. De ez a TE BLOGOD. ÚGY IROD AHOGY AKAROD. Úgy alakítod ahogy TE akarod. Örüljön, hogy unalmaba tud mit olvasni. 😉
   En igazat azt is meg mondanam na ez fos lett szivi. De nem. Ez baromi jo lett. Izgalmas és a vege is mert igy lehet gondolkodni a folytatason. 😍😘 igyál egy forró kakaót. Nézz Larry videókat kepeket stb...és jon az ihlet es erő. Mert ŐK sem adjak fel! 😉 akkor TE neked sem szabad. Tudom hogy erős vagy, vicces es kiralyul irsz. ❤
   Ez szuvenír vélemény. ❤
   Jujci én is puszillak 😘😚😘

   Törlés
  5. Annyira szeretlek, és köszönöm, hogy mindig itt vagy nekem! ❤ Nem szeretem a kakaót, de mindjárt csinálok palacsintát meg iszok tejet Larry és Ziam videókkal, aztán talán jobb lesz ❤

   Törlés
  6. Na látod 😉 Ez alap. Te is itt vagy amikor nekem van rád szükségem ❤
   Én is nagyon szeretlek 💖

   Törlés
 2. Na kezdjük ott,hogy először írtál ilyen szerelmes szexjelenetet annak ellenére nagyon jó lett!
  Bár én kicsit jobban részleteztem volna miket élnek át közben de ez már csak szőrszál hasogatás!
  Ne haragudj rám:)))
  A vége túl baljós lett az én kis érzékeny szívemnek,de azért imádni való!
  Puszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igazából tudtam, hogy nem lest elég jó :( mindig ezzel van a legnagyobb problémám...
   Na de majd legközelebb megpróbálok még többet beleadni ;)
   Örülök, hogy tetszett, és köszönöm a tanácsot, megpróbálom megfogadni ❤
   Hát igen, sajnos általában a jó dolog után jön a rossz :( de ha egyszer lesz folytatás, akkor kiderül, hogy mi lesz ;)
   Köszönöm a kommentet!
   Puszi; Virág ❤

   Törlés