2016. május 10., kedd

Miért teszed ezt velem? || Larry || mpreg || 2. rész

Sziasztok Manókáim!

Már itt is vagyok a folytatással a nagy érdeklődésnek köszönhetően.
(ITT az 1. rész, ha valaki még nem olvasta volna)

Annyira boldog voltam, hogy olyan sok komit kaptam az előzőhöz! Az a bejegyzés kapta az eddigi legtöbb komit.
Ennek örömére mostantól név szerint mindenkinek megköszönöm a komikat.
Szóval: Pakkör Pítör, Timbókvics Viktória és Be- Kah nagyon szépen köszönöm, hogy bearanyoztátok az estémet a komitokkal! ❤

Jó olvasást!

Puszi; Sophia ❤


   
Halvány fény szűrődött be a szoba egyetlen kis ablakán. Louis mozgolódni kezdett, mikor észrevette, hogy már kezd világosodni. A szemét dörzsölgetve ülő pozícióba tornázta magát.
- Hogy vagy Kicsikém? - simította a kerek pocakjára a tenyerét, mint az eddigi 7 hónap alatt mindig. Ilyenkor érzi, hogy valami igazán különleges kapcsolat szövődik köztük. - Jól aludtál éjszaka? Remélem ám.
Felkelt, elindult a szekrényéhez és kivette azokat a ruhákat, amiket ma felvesz.
Pár perc múlva már egy szürke melegítőben, fehér pólóban és fekete melegítő felsőben ült a "konyha" nevet viselő, de annak egyáltalán nem nevezhető helyiségben.
- Sajnálom Kicsim, de ma nem tudunk reggelizni... - suttogta szomorúan, mikor felfedezte, hogy nincs semmi étel otthon - Annyira sajnálom, hogy ezt kell átélned! Tudom, hogy szenvedsz odabent, és ez miattam van. Hidd el én ezt nem akartam! Én tényleg mindent meg szeretnék adni neked, csak így nehéz… De inkább induljunk is Apához, Ő talán segít.
Bezárta a bejárati ajtót, majd elindult Harry háza felé. Egy eldugott utcán át vezetett az útja a házhoz. Út közben elgondolkozott az életén. Vajon miért kapta ezt a kis életet a sorstól? Lehet, hogy egy próbatétel az életében? Kitudja. De megpróbálja tisztességesen felnevelni.
Mikor odaért látta, hogy nyitva van az ajtó. Bement. Hangos zene szólt minden helyiségből, üdítős poharak hevertek mindenhol. Az alkohol és izzadság szag elegyétől kezdte elfogni a hányinger.
- Hello cicafiú! - húzta oldalra egy részeges pasas - Jössz egy menetre?
- Hagyj békén! - rántotta ki a karját a pasi kezéből és tovább ment H szobája felé. Mindig is utálta az ilyen embereket. Bár már akkor sem csinálna vele semmit ha fizetne.
A sok táncoló, piáló és néhol drogozó emberből ítélve biztos, hogy valamilyen buli van. Pár perc múlva már Harry ajtaja előtt állva próbálta összeszedni magát. Bekopogott - majd mivel nem kapott választ - Belépett.
Belépve látta, hogy Harry és néhány haverja éppen liter számra isszák a különböző italokat és közben jót röhögnek mindenen.
Az ajtónál állva várta, hogy észre vegyék, de ez nem történt meg, ezért úgy döntött, odamegy Harryhez és gyorsan beszél vele.
- Szia! Tudnánk beszélni? - próbálta túl kiabálni a zenét.
- Hello Drágaság! - röhögött - Szerintem egy kicsit eltévesztetted a házszámot, de nem baj! - maga elé rántotta Louist, aki ettől majdnem el is esett - Nézzétek fiúk, van itt valaki, akin kipróbálhatjátok a tudásotokat!
Louis nagyon megijedt, mert nem tudta, hogy Harry mire gondol, de nem is volt ideje megkérdezni, mert valaki befogta a száját.
Próbált ellenkezni, de nem tudott, mert több ütést, és rúgást is kapott amiktől földre került. Hallotta Harry gúnyos nevetését és, ahogy biztatta az őt verő embereket. Nem kímélték. Ütötték, ahol érték. Erős fájdalom nyilallt a hasába. A babája!
- A babám! - suttogta erőtlenül, de nem hallották meg, ütötték tovább - Fáj. Kérlek hagyjátok abba…
- Dobjátok ki! Hadd szenvedjen tovább! - mondta Harry, miközben élvezettel nézte a padlón összekuporodva síró Louist.
Felkapták, majd kirángatták az ajtóhoz és kilökték. Az aszfalthoz csapódva rögtön a hasához kapott. Nem érdekelte a folyamatos fájdalom. Féltette a babáját. Lepillantva észrevette, hogy hatalmas vérfolt van a nadrágján, ami még mindig növekszik. Közben a fájdalom egyre erősödött a hasa tájékán. Zokogva és a fájdalomtól néha-néha ordítva próbált segítséget kérni, de egyszerűen csak el mentek mellette.
- Kicsi babám, kérlek légy erős! - zokogta kezeit a hasa köré fonva, s lassan kezdett elsötétülni minden.

8 megjegyzés:

 1. Neeeeeeeeeeeee mi a ..?o.o ekkora egy kocsogot! Hogy rohadjon meg Harry!! Neeeee a kicsi! Megfoghalni!? O.o uuuu hogy olnek meg azokat a barmokat inkabb. Louis allj bosszut!
  Nagyon jo lett:) gyors kovit kerleeekxd

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos lehet, hogy meg fog... és lehet, hogy Lou is, ha nem kapnak időben segítséget.
   Hát Harrynek lehet, hogy nagy gondok vannak az agyában... A köviből kiderül.

   Örülök, hogy tetszett! :)
   Sietek vele amennyire csak tudok!
   Köszönöm, hogy komiztál!
   Puszi; Sophia ❤

   Törlés
 2. Neeeee...... Az átkozott lelkem miatt ha ott lehetnék nagyot kapna mindegyik!! Nem hiszem el de ezt a való életben is el tudnám képzelni. Szörnyű akik ilyenre képesek!
  Harry-t pedig elkóldeném a büdös francba.... Szégyen ahogy viselkedik sé tuti, hogy nincsen jól összerakva valami a fejében annak az istentelennek!
  Egyébként imádom és várom a kövit bár ezt is nehezen olvastam végig...Mind emmelett nagyon imádom az írásaid *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos biztosan vannak ilyen kegyetlen emberek a valóságban is... Egyet értek veled!
   Hát a köviből kiderül minden.
   Már dolgozom a folytatáson. Sietek vele amennyire csak tudok. ❤
   Köszönöm, hogy elolvastad, és, hogy megajàndékoztál ezzel a komival! ❤
   Annyira jólesik olvasni, hogy imádod, el sem hiszem! Én pedig téged imádlak!
   Puszi; Sophia ❤

   Törlés
 3. Nehéz megszólalni. Már az előző rész miatt is összehúzódott a gyomrom, most azonban, már végkép nem bírtam szó nélkül hagyni.
  Akárhányszor szólal meg Louis, annyiszor hullik darabokra a szívem. Ez a rengeteg szenvedés, amin keresztül megy, embertelen! Döbbenet, mennyire közel érzi magát az ember az eseményekhez.
  Nagyon merem remélni - Harry érdekében -, hogy változtat a viselkedésén!
  Talán csak a kimerültség miatt, de borzasztóan megható. Amikor reggel nem tudott enni, és bocsánatot kért miatta, konkrétan összeszorult a torkom.
  Kérlek siess a folytatással!
  Puszi <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sziaa
   Hirtelen nem is tudok mit mondani... Megkönnyeztem a komidat. Nem gondoltam, hogy valaha is írni fogsz ide, és ez most nagyon sokat jelent nekem, ahogy az is, amit leírtál. Jó érzés látni, hogy ennyire átjönnek a dolgok.
   Sietek a folytatással. Abból majd minden kiderül.
   Nagyon-nagyon köszönöm ezt a csodálatos kommentet, nem is tudod, hogy mennyire boldog vagyok tőle!
   Puszi; Sophia ❤

   Törlés
 4. Neeeeeee...követelem a következő részt!!!
  LOUIS DRÁGÁM TATLRTS KI UTON VAGYOK!!!OGHHH...HAROLD KINYIRLAK TE SZEMÉT DÖG!!!LOUISSSS....PICIM...MI EZ A VÉG ???AKAROM OLVASNI MOST AZONNAL.
  KÉRLEK ❤💕💖❤😍😍😘💖

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pont jókor követeled, mert pár perc és kint lesz.
   Imádom a reakcióidat! 😍❤
   Köszönöm a komit!
   Puszi: Sophia ❤

   Törlés