2016. május 9., hétfő

Miért teszed ezt velem? || Larry || mpreg || 1. rész

Sziasztok Manókáim!

Ma egy új több részes történettel jöttem nektek. Remélem, tetszeni fog! :)

Itt is van az első része, ami elég rövidke lett, de ha szeretnétek folytatást, akkor a többi hosszabb lesz.

Ja és nem utolsó sorban: Nagyon köszönöm az előző bejegyzéshez érkezett komit!

Jó olvasást!
Puszi; Sophia ❤

 – Szerinted ki a fasz akarta a gyereket? – ordított Harry a mellette álló Louisra.
Kérl-lek ne bánts! N-nem tudtam, hogy ez lesz. – sütötte le a szemeit, amikből záporoztak a könnyek.
Te csak egy kibaszott egy éjszakás kaland voltál nekem, erre idejössz, hogy terhes vagy… Szarok rád is meg a gyerekre is! Szerinted nekem szükségem van egy egész napos nyivákolóra?! Rohadtul nem, szóval el lehet menni!
D-de…
Semmi de! – lendítette meg az öklét, ami Louis arcába csapódott. – Még egy szó és úgy megveretlek, hogy búcsúzhatsz a gyerekedtől!
Az alacsony fiú csak könnyes szemekkel bólogatott.
Most pedig told el a pofádat! De kurva gyorsan!
Louis gyors léptekkel hagyta el a házat. A házat, amiben 7 hónapja megfogant a kislánya.
Most mit tegyen? – tette fel magának a kérdést. Ha Harry nem vállalja a gyereket, akkor nem tudja, hogy hogyan fogja felnevelni. Így is alig van pénze arra is, hogy legalább enni tudjon, hogy a baba erősödjön.
Már jócskán lement a nap amikor hazaért. Már ha otthonnak lehet nevezni azt a kis lyukat, amiben "él", hogy ne kerüljön utcára.
Belépett a házba és elindult a konyha felé, hogy vizet melegítsen és megmosakodjon, mert kádban fürdeni nincs lehetősége. Egy lábasban feltette a vizet a kis rezsójára, ahol általában szokta melegíteni a vizet vagy az ételeket, s közben kezét a hasára csúsztatta. Gyengéd körkörös mozdulatokkal simogatta a pocakját és közben Harryre gondolt.
Vajon Harry miért nem szeretné a babát? Hiszen az övé. Vagy talán nem hiszi el?! Meglehet rá az oka, hiszen Louis férfi kurva volt, amikor találkoztak. De azóta már változott a helyzet, mert mikor megtudta, hogy babája lesz, visszautasított minden ajánlatot, bármennyit is ajánlottak. De ez megelégelte a "főnök" és kirúgta. Ez akkor történt, amikor 2 hónapos terhes volt. Szinte semmi pénze nem volt, ezt a kis semmire sem való kuckót is a volt főnökétől "kapta", de csak a gyerek miatt.
A víz elkészült ezért levette a rezsóról és beleöntötte a műanyag tálba, amiben mosakodni szokott. Tetőtől talpig mindenhol megmosta magát így maximum 10 perc alatt végzett is. A vizet kiöntötte és elindult a szoba felé.
Mivel maga a ház sem nagy, ezért a szoba is elég kicsi. Csak egy matrac és egy szekrény van benne.
Felvette a pizsamáját és lefeküdt a matracra. Egyetlen kis szakadt takaróját magára húzva befordult a fal felé. Apró kis tenyerét a hasára simította, s elkezdett beszélni a kislányának.
Tudod Kicsim, nem tudom, hogy fent voltál-e, amikor voltam apukádnál és beszéltem vele… És hát megütött, bár ez nem fontos. De az igen, hogy azt mondta, hogy nem akar téged. – kezdtek el folyni a könnyek a kék íriszeiből az arcán át, egészen le az álláig, ahol lecsöppentek a matracra – Az apukád nem akar téged Kicsikém… Tudod, hogy így is nagyon nehéz nekünk, de mindent megteszek azért, hogy mindened meglegyen ami kell, ígérem! Holnap még egyszer beszélek apával, hogy segítsen nekünk egy picit, mert ennem kell valamit, hogy erősödj, és ma is csak egy szendvicset és egy almát tudtam enni. Érzem, hogy egyre kevesebbet mozogsz. Nem akarom, hogy bármi baj legyen… Kitartás Kicsim, megpróbálom rendbe hozni a dolgokat! Szeretlek drága kis Angyalom! – suttogta könnyes szemekkel. Magzatpózba húzta magát, majd a holnapi találkozás gondolatától félve próbálta álomba sírni magát.7 megjegyzés:

 1. Ez...olyan szomoru...harry egy fasz.
  Kerlek legyen folytatasa:)
  Tudni akarom mi lesz louissal es a picivel*-*
  Jo irast:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most is épp a folytatáson dolgozom. :)
   Hát igen, nem mindig lehet jó fiú...
   Nem sokára érkezik a kövi rész!
   Nagyon szépen köszönöm, hogy itt vagy, és, hogy komiztál!
   Puszi; Sophia ❤

   Törlés
 2. Atya ég!!! HAROLD HOGY MERTED MEGÜTNI AZ ÉN EGYETLEN SZERELMEMET!!!!ÉS A KIS BABYT!!!TE DÖG (jaj imádlak ám Hazz 😊)
  Louhim...te kis édes nyuszim. Ne sírj minden rendben lesz. AKAROM OLVASNI MOST!!!AZONNAL!!! NAGYON TETSZIK. KELL!!!AKAROM!! 😍😵❤

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, az azért erős volt Harrytől!..
   De lehet, hogy változik majd a helyzet... Nem sokára kiderül.
   Nagyon sietek a folytatással, hogy minnél előbb olvashassátok!
   Köszönöm szépen, hogy szántál egy kis időt erre a komira!
   Puszi; Sophia ❤

   Törlés
 3. Juj minél elöbb szeretném a folytatást! *-* Harry egy tapló... De azért imádjuk :3 nagyon jö lett csak igy tovább! :) <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen, az... De lehet, hogy változik még. Ki tudja?!
   Sietek a folytatással! :)
   Örülök,hogy tetszik és köszönöm a bíztatást! ❤
   Puszi; Sophia ❤

   Törlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés