2016. január 9., szombat

Kedvesem || Ziam

Sziasztok! Itt is van a Ziam sztori.
Erről csak annyit mondok, hogy imádtam megírni és remélem, hogy nektek is tetszik!
Kérlek titeket kommenteljetek vagy pipáljatok, esteleg írjatok a chatben. Bármilyen visszajelzésnek örülök csak írjatok valamit, hogy tudja min kellene még javítanom vagy éppen mi tetszett az adott sztoriban.
Puszi: Sophia <3
–—–—–—–—–—

Meg engedem a vizet Baby! Addigra gyere fel te is! – nyomtam egy gyors puszit Li homlokára és elindultam a fürdőszoba felé.
Okés. Mindjárt megyek! – mosolygott rám, majd eltűnt a szobában. Ma végre egy kicsit romantikázhatunk. Már nagyon hiányoljuk mindketten, de sajnos a munka mellett kevés időnk volt ilyen jellegű estékre, programokra. Megnyitottam a csapot és a kedvenc habfürdőnket tettem a vízbe majd jól felhabosítottan azt, végül vörös rózsaszirmokkal koronáztam meg. Körberaktam gyertyákkal a kádat és csináltam egy kis hangulat világítást is.
Itt vagyok kicsim! – ölelt át hátulról Liam én pedig megfordultam és akkor láttam csak meg, hogy már köntösben van. – Vetkőzz le te is! – fogta meg a pólóm szegélyét és húzni kezdte. Szépen lassan kibújtatott belőle, s közben gyengéden simogatott. Minden érintésébe beleborzongok, hosszú, meleg ujjaival, ahogy végig simít a hátamon. Nem is tudom, hogy tud ilyen érzéseket kihozni belőlem. – Imádom, hogy mindig elkényeztetsz! – túrtam bele barna tincseibe, s megcsókoltam. Forró ajkaink először csak lassan közeledtek egymás felé, s gyengéden simogattam nyelvemmel a tökéletes rózsaszínes ajkait, mikor végre beengedett, nyelvük tökéletes érzéki táncot járt, miközben gyengéden faltuk egymást. Kicsivel később levegő hiány miatt nagy nehezen szétváltunk. Gyorsan lekaptam a nadrágomat, majd az alsómat is és beszálltam a kádba, ahova követett Li is.
Gyere dőlj hátra! – húztam magamra. – Lazulj el baby! Érzem, hogy feszült vagy.
Csak a sok munka miatt van... – csúsztatta fejét a mellkasomra – Mostanában nagyon rá stresszelek.
Ne stresszelj, nem tesz jót! Biztosan sikerülni fog, hiszen a szakmádban te vagy a legjobb! – cirógattam kezét.
Annyira édes vagy! – mosolyodott el. – Szeretlek Zaynie!
Én is téged, mindennél és mindenkinél jobban!

Olyan jó érzés csak feküdni a kádban, teljes csöndben, s közben a szerelmemet ölelni és simogatni, néhányszor csókokkal elhalmozni. Apró érintésekkel egymás tudtára adni, hogy szerelmünk egyre csak erősebb lesz.

Gyönyörű ez az egész, a rózsaszirmok, a gyertyák, a fény, csodálatos! Köszönöm, hogy megcsináltad! – csusszant feljebb és nyomott egy puszit a számra, s oldalra fordulva a kezemen lévő tetkókat kezdte átrajzolni az ujjával.
Kicsim, tudod, hogy ez semmiség, érted és a boldogságodért bármit megteszek. – nyúltam a szivacsért és elkezdtem csurgatni a vizet Li hátára. Kb. 1 óra múlva már sikeresen megfürdettük egymást vagy 9 csók közepette és új adag vizet engedtünk a kádba. Nem volt kedvünk kijönni. Ha már egyszer alig van időnk ilyenekre, akkor legalább most hadd élvezzük ki! Most már fordított volt a helyzet. Én ültem Liamnek dőlve miközben ő a hasamat simogatta.
Imádom a kockáidat! – suttogta a fülembe. – meg a hajadat – túrt bele fekete tincseimbe – és azt a csodálatos arcodat, a bőrödet és a gyönyörű tetkóidat, mindent imádok rajtad életem! Tökéletes vagy!
Jaj Li, ne csináld ezt, annyira elkényeztetsz, hogy elolvadok!
Én csak az igazságot mondom életem. Nagyon szeretlek! – karolta át mellkasomat és belepuszil a nyakhajlatomba. – Tudom, hogy már annyiszor mondjuk, hogy „Szeretlek” de én így is gondolom, szóval ne hidd azt, hogy csak megszokásból mondom.
Dehogy hiszem azt! – vágtam kicsit meglepődött arcot – Én is téged Baby! Mindig itt leszek neked, hogy boldoggá tegyelek és remélem boldog vagy mellettem. De ha bármi baj van kérlek ne titkold, mondd el őszintén!
Kicsim, Zaynie, boldogabb már nem is lehetnék! Veled tele van az életem szerelemmel, szeretettel irántad és boldogsággal. Hidd el jobb életem már nem is lehetne. Szóval ne is gondolj ilyenekre!
Jó érzés tudni, hogy boldog vagy velem és szeretsz! Régen nem hittem volna, hogy egyszer a világ legszerencsésebb embere leszek és ilyen jó szívű és szeretetteles embert mondhatok majd az életem értelmének. Azt hiszem mindent megkaptam az élettől, ami igazán számít.
Mérhetetlen szeretettel tölti el a szívem, ahogy ezt hallgatom. A régi életem szöges ellentéte a mostaninak. Tudod kicsim, – fordított magával szembe és megfogta mindkét kezem, majd szemeimet fürkészte – mióta itt vagyunk egymásnak, azóta szerintem valahogy minden könnyebb. Megtanítottál arra, hogy ne foglalkozzak a negatív véleményekkel és mára már jobb ember lettem általad. Ráébresztettél arra, hogy mik a belső értékeim és, hogy ezeket sose hagyjam elveszni. És még valami! – emelte fel a kezem és tenyeremet mellkasa közepére, pont a szívéhez tapasztotta, majd újra mélyen a szemembe nézett – Érzed ezt Kicsim? – utalt ütemesen kalapáló szívére, mire bólintottam. – Ez csak miattad dobog így és ezt sose felejtsd el, kérlek! – éreztem, ahogy legördül az első könnycsepp az arcomon.
Édes, é-én nem jutok szóhoz... – már könnyek hada folyt le az arcomon – Ez valami gyönyörű volt Li! Én… én nem tudok mást mondani...
Ne sírj kérlek! Nem szeretem látni a könnyeidet! – törölt le egyet a sok közül, amitől mosolyra húztam számat. – Gyönyörű a mosolyod kedvesem!
Istenem Li, kérlek ne csináld ezt mert megint sírni fogok! – a pillantás, ahogy a szemembe nézett és kimondta, hogy: „Kedvesem”... Egyszerűen nincs rá szó, hogy kifejezzem milyen mértékű boldogságot és szerelmet éreztem akkor.
Nem sírsz, mert nem engedem! – törölte le a maradék könnyeimet is és szoros ölelésbe vont.

Köszönöm, hogy vagy nekem! – suttogtam, miközben oldalra dőlve ringatott.

5 megjegyzés:

 1. Ez gyönyörű. Jó lenne ha irnál még ilyent."ez csak miadtad dobog igy és ezt sose felejtsd el, kêrlek." amikor ezt el olvastam el olvadtam. :) ❤ ~Alexa S

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Alexaaa, hát te itt? :D
   Örülök, hogy tetszett!
   Még sok ilyet tervezek, szóval olvadozhatsz nyugodtan! ((Nekem is a vége a kedvencem))
   Köszönöm, hogy komiztál!
   Puszi: Sophia <3

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon ugyesen irsz. Tetszett. A hetvgen idot szakitok a sztoridra.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszett!
   Okés.
   Köszönönöm a komit!
   xxSophia <3

   Törlés